Lajm i keq për Gruevskin dhe Ahmetin! Dibra, Kërçova, Struga dhe Ohri Rilindin fuqishëm me Besë

Një lajm shqetësues për Ali Ahmetin dhe Nikolla Gruevskin, si kundërshtarë të deklaruar dhe të përbetuar të Ridefinimit të Maqedonisë, ka ardhur nga Dibra, Kërçova, Sruga dhe Ohri. Mijëra e mijëra banorë të këtyre qyteteve kaën mirëpritur koalicionin Rilindje me Besë, duke vërtetuar se Ridefinimi mbetet platforma më serioze shqiptare më 11 dhjetor.

kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, njëherit bartës i listës zgjedhore për njësinë e gjashtë zgjedhore deklaroi: “Ne do t’ia kthejmë shqiptarëve hisen që iu takon këtë shtet. Dikur ishte e pamundur të besohej se Ali Ahmeti me shokët e tij do të përkuleshin dhe do të zbatonin vetëm urdhrat e Nikolla Gruevskit, ngaqë ajo ua dorëzoi palës maqedonae edhe atë që nuk i takon asaj – edhe Maqedoninë shqiptare. Por, Lëvizja BESA do ta kthejë atë që na takon pa dëmtuar asnjërin, mjafton që shqiptarët e kanë të qartë se kënd duhet ta ndëshkojnë me votë në këto zgjedhje. Çdo votë në zgjedhjet e 11 dhjetorit është e rëndësishme. Çdo votë e juaj është fuqizim i zërit të shqiptarëve të cilët o sot, o kurrë do t’i dalin zot vendit të të parëve të vet, vendit që do të mbetet i fëmijëve tanë – Maqedonisë shqiptare”, ka thënë Kasami.

Kjo prezencë masovike dhe mesazhet e fuqishme të Kasamit, kanë frikësuar në masë të madhe partnerët e koalicionit, të cilët frikën e kanë manifestuar përmes mediumeve të tyre të afërta, që kanë publikuar lajme të rrejshme për gjoja dështim të tubimeve, të cilat i kanë ilustruar me fotografi të bëra ende pa filluar tubimet.

Strategji të ngjashme gjatë fushatës në të kaluarën ka përdorë edhe Partia Socialiste Serbe e Sllobodan Millosheviqit.

 

Loading...