Uweis Kastrati, djali i humanistit Halil Kastratit, është dërguar në spital jashtë vendit, raporton Gazeta NewBorn.

Ai është duke e marr një trajtim shëndetësor.

Burime të Gazetës NewBorn, tregojnë se sot do ta ketë një terapi shumë të rëndësishme për shëndetin e tij.

Sipas këtyre burimeve, nëse e kalon edhe këtë sfidë atëherë gjendja e tij shëndetësore do të bëhet shumë e mirë.

Mbrëmë, humanisti Kastrati ka kërkuar nga gjithë njerëzit që të bëjnë lutje për djalin e tij.

Në anën tjetër masa është mobilizuar fuqishëm duke u lutur për shërimin e djalit të tij.

Ky është një lajm shumë i mirë për humanistin Halil Kastratin, ku masa iu është përgjigjur pozotivisht kërkesës së tij për lutje, dhe kjo tregon që njerëzit nuk e harrojnë të mirën e tjetrit.

Ka edhe njerëz që kanë shprehur dëshirën për dhurimin e veshkave për djalin e humanistit Kastratit, ndonse problemi shëndetësor i tij nuk është me të, por gadishmeria po e bën të vetën, raporton Gazeta NewBorn.

”Per femiun e Humanistit Zotit Halil Kastrati Gazet jau konfirmoj shum sinqerisht qe jam i gateshem te jau dhuroj njeren veshke Me respekt veteran i luftes Shqiprim Lika 049 500 585 Likashqiprim81@gmail.com”, ka shkruar veterani i UÇK-së.