“Ky akt qyteqar është akt i një grupi të vogël brenda ushtrisë. Kjo periudhë shumë shkurt do të zgjasë dhe sigurisht që vullneti i popullit do të triumfon. Kjo është më shumë se akt terroristë ndaj shtetit. Përtej vullnetit të popullit asgjë nuk ka. I bëj thirrje popullit që mos të bjen pre e manipulimeve që me shpejtësi po përhapen dhe njëkohësisht e ftoj të dalë në mbrojtje legjitimitetit dhe kunder xhuntës. Të gjithë përgjegjësist për këtë një nga një do të japin përgjegjësi. Ky popull ka përjetuar shumë raste të tilla dhe çdoherë ka dalur fitues, edhe kësaj rradhe sigurisht do të triumfon”/Lajm/

Loading...