Hyrje | LAJME | Maqedoni | Filloi lëshimi elektronik i lejeve për ndërtim

Filloi lëshimi elektronik i lejeve për ndërtim

image

 Në të gjitha komunat në Maqedoni prej tw hwnwn filloi procedura për dhënien e miratimeve për ndërtim në mënyrë elektronike. Kërkesa do të shtrohet në mënyrë elektronike dhe miratimi do të jepet në formë elektronike. Nëse jepet në formë të shtypur do të jetë e pavlefshme. Institucionet kompetente janë të gatshme, administrata e trajnuar. Procesi i përgjithshëm nga aplikimi deri në lëshimin e miratimit për ndërtim dhe procedura për ankesë do të bëhet në mënyrë elektronike. Komunat gjithashtu në mënyrë elektronike do të komunikojnë me shërbimet e tyre në kuadër të komunës, si dhe me institucionet dhe ndërmarrjet publike prej të cilëve duhet të marrin pëlqime përkatëse. 

Komunat do të përdorin softuer të BNJVL-së, ndërsa që të funksionojë sistemi do të duhet të furnizohen me nënshkrim elektronik. 

LAjm 9 vite me ju

Subscribe to comments feed Komente (0 publikuar):

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj comment

Ju lutem shënoni kodin që shikoni në imazh:

  • email Email shokëve
  • print Printo
  • Plain text Vetem tekst