Shtëpia më e madhe e futbollit, FIFA, ka marrë vendim që mos t’i suspendojë, Granit Xhakën dhe Xherdan Shaqirin me dy ndeshje mos lojë lidhur me veprimin e tyre në ndeshjen e fundit kundër Serbisë.

 

Loading...