Dy minatorë nga Probishtipi janë lënduar në minierën ‘Bulmak’ në fshatin Dobrevë të Probishtipit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Policia sot kumtoi se dje rreth orës 11:45 minuta në Repartin urgjent mjekësor në Probishtip janë sjellur D.Z (34) dhe G.A. (45) ku është dhënë ndihmë mjekësore ku pastaj janë hospatilizuar në spitalin në Shtip ku u është konstatuar lëndime të rënda trupore.

Të dy minatorët janë mbajtur në kurim të mëtejshëm.v

Loading...