Drejtuar:
Mediave dhe portaleve shqiptare.
Gafurr Adili

Xha Brankon nuk e takova si deputet te BDI-se , por e takova rastesisht ne fshatin e tij te lindjes, ne Kiçinice;
Ne asnje rast, gjate bisedes tone shume vellazerore si shqiptare te nje gjaku te perbashket pellazgjo-ilir (shqiptar), nuk folem per asnje parti, por folem vetem per shqiptari.
Madje, kur Dr. Adil Mustafa do te na e bente nje foto vetem mua dhe
Xha Brankos (foto 2), Xha Branko me tha:
“Hajde ta bejme nje foto ne dy ish studentet e Universitetit te Zagrebit!”;
Dhe, aty kuptova se Xha Branko ne vitin 1960 kishte studjuar ne Fakultetin e Bujqesise ne Zagreb te Kroacise,
Ndersa une (Tetot 1982 – Tetor 1984) studimet pasuniversitare (magjistrature) ne shkencat juridiko-ekonomike te Fakultetit Juridik te Zagrebit.
Prandej, te gjitha ju masmediat shqipare dhe portalet e shumte, jeni te lutur qe ta leni rehat Xha Brankon ne pleqerine e Tij,
Ndesa Xha Brankos i uroj pleqeri te qete dhe jete te gjate sa Mali Korab!

Kerçove, me 23 Prill 2018