Aktuale

Lëvizja Besa është pro Listave të hapura (VIDEO)

AGORA-Faton Fazliu Lëvizja BESA LajmTV

Lëvizja Besa nëpërmjet zëdhënësit të saj, Faton Fazliu, në emisionin “Agora” ka shprehur qëndrimin për ndryshimim e Kodit zgjedhor dhe rëndësinë e demoktratizimit të skenës politike./GazetaLajm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top