Kryetari i BESËS, Afrim Gashi, tha se fushata e cila ka filluar tash e disa ditë, nuk është vetëm një fushatë e rëndomtë, por sukses dhe përkushtim programor dhe politik i këtij subjekti politik.

Suksesi në referendum nënkupton dhe sukses për këtë gjeneratë politikanësh të cilët ia arritën ta heqin pengesën e vetme e cila pamundësoi kaq vite me radhë integrimin e vendit në strukturat euroatlantike. Gashi tha se të gjithë kanë arsye që të jenë pro referendumit, por shqiptarët kanë arsye më tepër që më 30 shtator të dalin dhe me votën e tyre të përcaktojnë ardhmërinë pro europiane të vendit.

Loading...