Këshilli Qëndror i Lëvizjes BESA sot ka shkarkuar kryetarin Bilall Kasami dhe me votat e shumicës të këshillit nga 107 kanë votuar 64 pro shkarkimit që është zgjedhur kryetar i përkohshëm z.Nexhmedin Karemani deri në kongresin e partis që do të mbahet më 24.02.2017.

Loading...