Prokurori i ri i Pergjithshem Adriatik Llalla, gjate nje konference shtypi, ku i eshte dorezuar detyra e Prokurorit te Pergjithshem, nga ish kryeprokurorja, Ina Rama.

Llalla“U desh fatkeqësia e përmbyetjeve në fshatin Shipkovicë të Tetovës, që disa politikanë të vizitonin këtë katund i banuar vetëm nga shqiptarët. U desh Grujos të shkonte i pari, që të lindte xhelozia e politikanëve shqiprtaë dhe të turreshin për fotografi, duke luajtur me ndjenjat e njerëzve fatkeq.”

(Ka shkruar Arben Llalla ne facebook)

Loading...