Maqedoni

Llatas në hall, nuk lejon të filmohet në bankën e të akuzuarve

latas

Gazetari Dragan Pavloviq Llatas, i cili sot është është ulur në bankën e të akuzuarve për akuzat për evazion fiskal, nuk deshi të filmohej nga ana e mediave. Ai dhe avokati i tij kërkuan nga gjykatësi të ndalonte gazetarët që të xhirojnë para fillimit të gjyqit.

Gjykatësi miratoi kërkesën e tyre megjithëse gazetarët kishin marrë më parë leje që ata të mund të xhirojnë pjesë nga gjykimi.

To Top