Kryeministri kanadez nxori çorapet me rosa të verdha gjatë një paneli në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

Kryeministri Justin Trudeau ishte në Zvicër për të dëgjuar ekspertët kryesorë të ekonomisë në botë.

Por nuk është e gjitha politika ekonomike, tregjet globale dhe ndryshimi i botës.

Jo. Kryeministri kanadez e mbajti klasën e parë të lojës me çorapë gjatë paraqitjes në Forumin Ekonomik Botëror në Davos dhe u paraqit me një palë çorape jo të zakonshme.

Ai ishte mbi Theresa May në kategorinë e këpucëve sartoriale të liderëve botërorë.

Së pari, u shfaqë me një palë çorape blu me pikat e zeza.

Loading...