Kjo fotografi është shkrepur në Morinë, në kufirin mes Kosovës dhe Shqipërisë. Aty vërehet edhe një lopë duke kaluar në vendkalimin kufitar, në korsinë ku kalojnë veturat edhe pse në drejtim të ndryshëm me ta, shkruan Gazeta Lajm. Fotografinë e ka publikuar në fb aktivistja dhe humanistja e njohur shqiptare.

Loading...