Asfalti i ri në bulevardin “Aradhat Partizane”, “ka mirëpritur” edhe kafshët shtëpiake. Në bulevardin më të frekuentuar në Shkup, para qendrës tregtare “Po Vllae” është parë edhe një lopë.

Pjesëmarrësit në komunikacion kanë pasur vështirësi për të ulur shpejtësinë, megjithatë komunikacioni nuk është ndërprerë.

Përveç Shkupit, kafshët shtëpiake në rrugët e qytetit janë parë edhe Tetovë dhe disa vende tjera./Republika

Loading...