Sara Hoxha është bërë mami në nëj moshë mjaft të re dhe kjo nuk e ka ndikuar aspak të mos duket sexy.
Përkundrazi, pasi në jetën e tyre erdhi London, Sara bëhet dita ditës e më e bukur.

Problemi i kileve të tepërta u duk sikur nuk ishte një ’kërcënim’ për trashëgimtaren e Top Channel.

Teksa janë nisur në një udhëtim larg Shqipërisë, Lori ka treguar disa foto se si motra e saj duket mjaft tërheqëse.

Me anë të këtyre postimeve Lori ka treguar se motra e saj nuk është nëj mami si gjithë të tjerat.

m1

m2

Loading...