Lori Hoxha është njëra nga trashëgimtarët e gjigandit “Top Channel” nga SHqiperia. Lori ne cilesine e VIP-it, eshte shume e pranishme ne media sidomos ne rrjetet sociale, rrjedhimisht ajo intenzivisht postoj foto ne Instagram por edhe ne facebook, ku fansat e saj bejne edhe komentet dhe reagimet e tyre. Se fundmi, ajo ka publikuar një imazh në të cilin shihet e bërë qull teksa shihej pranë bregdetit dhe e largur.“më mungo, është pa para” kishte shkruar ajo. Kliko ne foton poshte, per tu hapur fotografia e plote:

Loading...