Aktuale

LR-PDSH është pro Listave të hapura (VIDEO)

AGORA-Naim Bajrami LR-PDSH LajmTV

LR-PDSH nëpërmjet zëdhënësit të saj, Naim Bajrami, në emisionin “Agora” ka shprehur qëndrimin për ndryshimim e Kodit zgjedhor dhe rëndësinë e demoktratizimit të skenës politike./GazetaLajm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top