SDM ka dënuar sulmin ndaj selisë qendrore të VMRO-DPMNE-së duke heshur poshtë çfarëdo lidhshmërie me rastin.

“Si parti e përgjegjshme, hedhim poshtë çfarëdo lidhshmërie me rastin, LSDM asesi nuk mund të jetë fajtore për ndasitë brenda partisë opozitare. LSDM e çon përpara shtetin dhe punon kryekëput në interes të qytetarëve”, thonë në LSDM.

/Medial.mk/

Loading...