Përfaqësues të LSDM-së dhe BDI-së do të takohen sot për të diskutuar rreth formimit te qeverisë. LSDM do të jetë e përfaqësuar nga Radmilla Shekerinska, Renata Deskoska dhe Oliver Spasovski, ndërsa përfaqësues të BDI janë Izet Mexhiti, Teuta Arifi dhe Nevzat Bejta.

Kamera e televizionit 21 filmoi nënkryetarët duke vajtur në takim i cili nuk po mbahet në ndonjërën nga selitë e këtyre dy partive, por në një ambient neutral.