Maqedoni

LSDM do të humbas keq nëse do të ketë zgjedhje, ja kush e thotë/VIDEO

Analisti politik Aleksandar Krzhallovski theksoi se nëse do të mbaheshin zgjedhje të parakohshme
LSDM do të pësonte rezultat të keq. Ai këtë e ka theksuar në emisionin “360 shkallë”. “Nëse
shkohet tani në zgjedhje, edhe ate para zgjidhjes së emrit, VMRO-DPMNE do të shfrytëzojë këtë në
favor të saj dhe se ndoshta është e mundur që rezultatet të jenë më të këqija për LSDM-së,
sigurisht se nga ato lokale, por më të këqija se edhe ato të zgjedhje parlamentare të 2016”, ka
theksuar Krzhallovski që është drejtori i parë ekzekutiv i Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim
Ndërkombëtar. Sipas tij, BDI shpreson të përmirësoj rezultatin që ka pasur, por megjithatë me
moszgjidhjen e gjuhës këtë do ta shfrytëzojnë partitë e tjera. Krzhallovski thotë se nuk pritet të
ketë gjatë këtij viti zgjedhje të parakohshme. (INA)

To Top