Është një sjellje gangstere, censurat ndaj mediave, marrëveshjet e dyshimta dhe politikat e dhunës janë ato që e cilësojnë sundimin kriminel të VMRO-DPMNE-së gjatë 11 vjetëve të kaluara. Fakti është se komibati FENI punon dhe 700 të puënsuarit e saj marrin rrogat rregullisht. Janë të kota tentimet për manipulim nga ana e VMRO-së”, thuhet në kumtesën e LSDM-së.

Loading...