Maqedoni

LSDM-ja propozon ndryshime ligjore për uljen e shpenzimeve rrugore të deputetëve

Kuvendiiiiiiii-480x270

Grupi parlamentar i LSDM-së sot propozoi ndryshime të dy ligjeve me qëllim të uljes së shpenzimeve rrugore të deputetëve.

Propozimi, siç theksoi koordinatori i grupit të deputetëve Tomislav Tuntev, e përfshin qëndrimin dhe transportin e deputetëve dhe funksionarëve të tjerë të zgjedhur. Në procedurë të rregullt propozojnë ndryshime të ligjeve për pagë dhe kompensime të funksionarëve të zgjedhur dhe për deputetët.

Presin mbështetje nga të gjithë deputetët përfshirë edhe opozitën.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top