Nga partia në pushtet LSDM sot kanë reaguar ndaj vendimit të mbrëmshëm të partisë opozitare VMRO-DPMNE-së, që qytetarët të vendosin sipas bindjeve të veta.

Nga LSDM thonë se “së paku edhe 20 ditë nga dita referendumit OBRM-PDUKM dhe Hristijan Mickoski nuk kanë qëndrim të qartë se a janë kundër bojkotimit të së ardhmes së Maqedonisë”.

Nga atje shtojnë se gjithkush kush e donë Maqedoninë duhet t’i ndihmoj Mickoskit, t’i bëjnë thirrje që të marr guxim dhe të tregojë se është kundër bojkotimit të së ardhmes së Maqedonisë.

Vetëm kështu, me qëndrim të qartë Mickoski do të mund të shkonte në debat. Për debate nevojitet qëndrime.