Praktikë e vjetër e LSDM, para diplomatëve ndërkombëtarë të premtojë se do të bëjë marrëveshje për zgjedhjet e rradhës, kurse menjëherë pas kësaj Zaev dhe Sheqerinska të vendos kërkesa të reja të cilët pamundësojnë marrëveshje dhe zgjedhje, transmeton Start.mk.

Bisedimet janë vetëm parakalim të LSDM dhe Sorosoidëve. Sheqerinska në bisedime vjen me veshëmbathje të re të brendeve të shtrenjta (ku mund ta vëreni edhe në fotografi), përderisa në Greqi e pret jahti i saj me të cilin ishte inçizuar vitin e kaluar.

LSDM nuk dëshiron zgjedhje, dhe as që shpresohet se do të arrihet. Aivo Orav, tha se marrëveshja pothuajse është gati, dhe se ditët në vijim liderët do të takohen për ta nënshkruar atë, por LSDM nuk mendon ashtu. Zoran Zaev, lideri i LSDM, ka ikur për pushime në Greqi me familjen dhe vëllain, atje kanë edhe shtëpinë e tyre, ku përsëri Zaev vendosi ta shfrytëzojë banesë të shtrenjtë në hotelin “Miraggio Thermal Spa Resort”, ku sipas çmimeve në internet, një ditë kushton 600 euro.

 

 

Loading...