Qytetarët, pacientët, mjekët, të gjithë kërkojnë përgjegjësinë dhe dorëheqjen e Nikolla Todorov për kaosin në shëndetësi. Vetëm Nikolla Gruevski e mbron Todorovin, kanë reaguar nga LSMD-ja.

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë sot i mbështet mjekët dhe protestën e tyre që do të thotë se direkt i dënon sulmet dhe se se kupton revoltën e tyre për shkak statutit të jashtëzakonisht të poshtër për punonjësit e shëndetësisë, transmeton TetovaSot.

“VMRO-DPMNE nuk çka do të thotë fjala mbështetje, sepse kjo parti prej kohësh e ka humbur atë.

Ne presim nga grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së për të qëndruar prapa interesave të mjekëve, pacientëve dhe qytetarëve dhe të kërkojnë dorëheqjen nga Nikolla Todorov.

Por, për udhëheqësinë e VMRO-DPMNE-së më të rëndësishme janë interesat e tenderit dhe të biznesit se sa shëndeti i njerëzve”, thonë nga LSDM-ja.

Loading...