Është padyshim një nga moderatoret më seksi të ekranit shqiptar

Gjithnjë na ka treguar sesi i mban në formë linjat e saj por këtë herë vërtetë na ka habitur.

Luana ka publikuar një foto në rrjete sociale ku tregon përmasat e belit të saj.

‘Ky beli im’, -ka shkruar Luana në foto.

Përmasat e shfaqura në foto janë padyshim perfekte dhe moderatorja duhet të jetë krenare për to.