Ish-ministri Lube Boshkoski, sot ka marrë 12 orë nga burgu për të marrë pjesë në varrimin e nënës së tij, njofton Telegrafi.

Qindra njerëz morrën pjesë në funeralin që në mesin e tyre ndodhen edhe Stojanche Angelov dhe Jove Kekenovski.

Nuk ka munguar edhe numri i madh i forcave policore ku ekipit të A1on i është marrë kamera dhe i është fshirë materiali dhe fotografitë, duke shpjeguar se ajo është e ndaluar për të regjistruar imazhin edhe nga larg.

Loading...