Rajon-Botë

Luftë mes shqiptarëve dhe rusëve në Austri, shqiptarët dalin “fitues”

STRICT EMBARGO - NO USE BEFORE WEDNESDAY 16 JULY 2008

Episode 603
The Bill , Wednesday 16 July 2008 on ITV 1

Sergeant Smithy (Alex Walkinshaw) is forced to shoot Keiran Wallace (Rupert Hill) during his undercover mission…

This picture [C] TALKBACK THAMES

Photographer: Steve Peskett

Picture Source: Digital image

For further information please contact David Crook on 0161 827 2361 or email david.crook@itv.com

 

Gjatë një zënke në mes disa personave, natën e së dielës, në Klagenfurt të Austrisë janë lënduar pesë persona, ndërsa një rus 20-vjeçar ka marrë lëndime të rënda me thikë.

Pak para mesnatës, në një lokal të lagjes St. Ruprecht është shkaktuar një zënkë në mes të disa personave shqiptarë dhe rusë. Me këtë rast, një rus 20-vjeçar është plagosur rëndë me thikë dhe nga persona deri më tani ende të panjohur, është dërguar në spitalin më të afërt në Klagënfurt, shkruajnë mediet austriake, njofton portali „Shtegu.com“.

Sipas deklaratave të policisë austriake, katër persona të tjerë janë lënduar duke pësuar plagë me pasoja të pacaktuara dhe personalisht kanë shkuar në spital. Ende mbetet e paqartë përse është shkaktuar zënka dhe nëse ka pasur edhe pjesëmarrës të tjerë, ndërsa policia është duke e hetuar rastin. (Foto marë  nga Interneti)

 

To Top