Kryeministri i Turqisë ka konfirmuar se është tentuar grusht shtet.

Kryeministri turk, Yildirim ka thënë se ka pasur një tentim grushtetit. Ai është paraqitur direkt në televizionin shtetëor duke thënë se disa individë në ushtri kanë provuar ta marrin pushtetin me dhunë, por kanë dështuar në këtë përpjekje dhe për këtë “do të pagaujnë shtrenjtë”.

Në Ankara dëgjohen edhe të shtëna me armë

Në Ankara, ku një grup brenda Ushtrisë së Turqisë po tenton grusht shtet, janë dëgjuar edhe të shtëna me armë zjarri.

Janë parë edhe avionë ushtarakë dhe helikopterë teksa fluturonin mbi qytet.

Loading...