Kuriozitete

“Lypsari i uritur” u kërkon një copë bukë, shikoni si reagojnë shitësit në Gjakovë (Video)

Screenshot_610

Anëtarët e grupit “GJ07 Prank”, kanë organizuar një eksperiment social në Gjakovë. Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke, ku ka kërkuar ushqim.

Ai është prezantuar si një i varfër i uritur dhe që i duhet një copë bukë.

Si sillen punonjësit e këtyre furrave? Shikoni reagimin në videon e mëposhtme.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top