Magjistar

 

Shin Lin nuk do prezantim. Për të flet vepra e tij. Për çka bëhet fjalë shikojeni këtë video ku Lin ka arritur që të “mashtroj” edhe dy mendjet më të ndritura të magjisë Penn dhe Teller./Zeri/

Loading...