LifeStyle

Majdanozi, limoni e soda garantojnë: Trup të hollë e kolesterinë të shkëlqyeshm

Kombinimi më i fuqishëm i tre përbërësve majdanozi, limoni e soda.

Kjo recetë është bërë për të ndihmuar në procesin e uljes së kolesterinës dhe në shkrirjen e yndyrës për një kohë shumë të shkurtër. Madje edhe disa mjekë ua rekomandojnë pacientëve të vet, të cilët vuajnë nga kolesterina e lartë.

Të gjithë përbërësit në këtë pije janë shumë të shëndetshëm dhe do t’i ndihmojnë trupit tuaj në luftën kundër një sërë sëmundjesh, ndërkaq të kombinuar bashkë paraqesin mjetin e shkëlqyeshëm për shkatërrimin e shtresave yndyrore! Përbërësit: 2 litra ujë të filtruar, 2 tufa majdanoz, 3 limonë dhe sodë bikarbonati. Përgatitja: Pastroni limonët me ndihmën e sodës së bikarbonatit në mënyrë që t’ia hiqni papastërtitë. Zieni ujin dhe lëreni të ftohet. Prisni limonët dhe majdanozin, pastaj futini në ujë, mbuloni enën dhe vendoseni pijen në frigorifer. Pini 100 ml në ditë dhe vetëm pas një muaji do të keni rezultate fenomenale.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top