ShowBiz

Majk pa kreativitet vazhdon t’i ‘vjedhë’ këngët (Video)

Që nga koha kur u bë këngëtarë, Majk është rikthtyer në një kopje të Maitre Gims.

Kjo se, në secilën këngë që po e publikon, këngëtari nga Kosova merr pjesë të muzikës dhe ritimit të këngëve të Gims, shkruan lajmi.net

Edhe kënga e tij e publikuar mbrëmë e quajtur ‘Katile’ është shumë e ngjashme me këngën ‘Habibi’ të Maitre Gims.

Kjo ngjashmëri vërehet te pjesa kur Majk e këndon “My Baby, My Baby” kurse Maitre e ka “Habibi, Habibi”.
Dëgjojeni dhe binduni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top