Ali Ibrahimi

Po i përcjelli mediat shqiptare dhe jam i shokuar..,! Si është e mundur që nuk e kuptojnë se në këtë Moment historik e gjithë energjia dhe vëmendja duhet të ishte tek Negociatat për emrin e jo të bien në gjumë me një “potez” nga maqedonët, një ligj i cili jo rastësisht është bërë këto ditë. Si me ja bë që tu tërhiqet vërejtja politikajve dhe opinionit shqiptar dhe kujdesi tek Negociatat. Ta them një gjë: Unë i studioj disa strategji psikologjike në disa kontekste dhe po e shoh se edhe në politikë po përdoren strategji psikologjike. Dhe ajo që e shoh te blloku maqedon është se kanë strategji të fortë në këtë Moment historik për kontekstin e emrit. Shembull është zvarritje e ligjit për gjuhën deri pak para negociatave, gjithë kjo për zhvendosjen e vëmendjes tek shqiptarët për kontekstin e emrit.