Ekspedita e Maqedonisë e përbërë nga shtatë futbollistë ka mbërritur në Malaga, prej ku së bashku me reprezemtuesit e tjerë do të vazhdojnë deri në Gjibraltarë për ndeshjen e parë në kuadrin e eliminatorëve në Ligën e Kombeve.

Visar Musliut, Egzon Bejtullait, Kire Ristevskit, Ivan Trickovskit, Ilija Nestorovskit, Elif  Elmazit dhe Kristijan Toshevskit i janë bashkuar reprezentuesit tjerë.
Stërvitja e parë zyrtare do të jetë të sot (e hënë, ora 18:00) në Gjibraltarë.

Ndeshja në Gjibraltarë është me 6 shtator, kurse tre ditë më vonë në Shkup  do të vjen Armenia.

Loading...