Marina Fara është rikthyer sërish me një fotografi provokative. Ajo, ka zgjedhur llogarinë e saj në Instagram për t’i shpërblyer ndjekësit e shumtë. Nga shtrati dhe me gjoks thuajse të zbuluar, ka qenë gjithmonë mënyra më e preferuar e saj për ta ri-marrë vëmendjen maksimale.

Vajza e këngëtares Eli Fara edh pse nuk merret me muzikë, po i sfidon koleget e mamit të saj, të cilat dalin shpesh herë gjysmë të zhveshura.

Jeta e saj private gjithashtu ka qenë në qendrën e vëmendjes të mediave rozë, por sa u përket lajmeve rreth dashurisë së jetës së saj, nuk kemi ende diçka të re.

Loading...