Irani dhe Belgjika kanë nënshkruar një marrëveshje për krijimin e një termocentrali për prodhimin e energjisë në Iran.

Amir Khalili Khah, anëtar i grupit ekspeditiv tregtar iranian në Belgjikë dhe Luksemburg, të enjten në një intervistë me gazetarin e IRIB ka thënë: Në vizitën e një delegacioni tregtar-ekonomik të Iranit në Belgjikë dhe Luksemburg, është nënshkruar një marrëveshje rajonale midis provincës Semnan dhe provincës Felanders të Belgjikës në sektorin e investimeve. Ai ka shtuar: 80 % e aktiviteteve ekonomike dhe industriale të Belgjikës janë të përqendruara në provincën Felanders.

Loading...