Pas fyerjes që Boiken Abazi i VV’së, ua ka bërë 2 milionë kosovarëve duke u thënë se e kanë “babë Serbinë”, ka reaguar publicisti Halil Matoshi. Matoshi, i njohur për angazhimet e tij, pro kombit kosovar e ka quajtuar m… Abazin duke bërë thirrje që ai të injorohet.

Ky është reagimi i Matoshit.

“Ky asht thjesht nji mut i madh dhe i peshtire.

Gerdituni p’ej tij dhe pshtyni…

Injorojeni injorantin!” ka shkruar ai.

Loading...