Matura është një mbrëmje shumë e rëndësishme për nxënësit të cilët përfundojnë shkollën e mesme.

Secili prej tyre preokupohet me atë se si do të duket atë natë.Përzgjedhja e rrobave dhe modelit të flokëve është problem më i madh për vajzat.

E njëra nga këto maturante kishte një problem më pak, pra flokët sepse ajo është e mbuluar, por kjo nuk e ndali atë që të dukej tejet e bukur dhe elegante në këtë mbrëmje, shkruan ORAinfo.

E veshur me një fustan ngjyrë vishnje të kombinuar me një shami të bardhë, maturantja në fjalë mahniti të gjithë me pamjen e saj.

Shikoni vet fotografitë më poshtë.

Loading...