Mbledh 450 euro të hekurit dhe i dhuron për xhaminë e HasanBegut para Ramazanit

Një person që ka vendosur të mbetet anonim, për një periudh kishte vendosur të kursente në arken tij të kursimeve, dhe kur ishe mbushur dhe kishte vlerën 450.53€ të gjitha i dhuroj për shpenzime të xhamisë së Hasan Begut në Prishtinë në këtë përiudhë parapregaditore për Ramazan.

Rasti është vendosur që të sherbej si mësim që veprat e mira dhe karavani me njerëz të mirë nuk do të ndalen asnihere.

(Xhamia Hasan Beg- 4 Llullat)
Prishtinë/Prill/2018

Loading...