Maqedoni

Më 22 janar vazhdon procesi gjyqësor për rastin ‘Erasmus’, akuzohen profesorë të Fakultetit Ekonomik

drejtesi

Në Gjykatën Penale më 22 janar vazhdon gjykimi për rastin e Prokurorisë Publike për ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, i njohur si “Erasmus”, konfirmoi për “Makfax” Gjykata Themelore Shkup 1, përcjell Fol.

Avokati, Jovan Joanidis, i cili përfaqëson disa nga të pandehurit, tha se rasti është në procedurë.

Nga Prokuroria për “Makfax”, shkurtë ka konfirmuar se në tetor 2016, deri te gjykata ka ngritur akuza kundër gjashtë personave, duke përfshirë edhe ish-dekanin Bobek Shuklev, të cilët akuzohen për disa herë gjatë një periudhe të gjatë kohore, përkatësisht gjatë 2015 dhe 2016, si punonjës të Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin “Kirili dhe Metodi”- Shkup, duke shfrytëzuar pozitën e tyre, kanë kryer krime, gjegjësisht kanë marrë ryshfet.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top