VIDEO/FUN

Me këtë grim vërtetë do te jeni maramëndës !!!

Një artiste grimi nga Tajlanda, ka fascinuar dhe shqetësuar në të njëjtën kohë, me mënyrën e saj të grimit që te japë një lloj iluzioni optik.Monticha Sriyoschati e ka hedhur në Instagram një video, ku tregon se si ia ka lyer fytyrën modeles.Ajo ia ka vizatuar vajzës edhe katër palë sy, si dhe dy palë buzë, që japin një pamje të pazakontë.

Shikoni në videon  më poshtë, momenti kur modelja rrotullon sytë e saj, teksa sytë e vizatuar qëndrojnë palëvizur. “Po më shkakton turbullira kur po e shikoj”, është një nga komentet që ka marrë shumë pëlqime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top