Opinione

Me shkas- Sistemi error

Jemi thelluar në një depresion jetësor ,sipasoj e një krize politike që prodhoj krizën ekonomike,varfëria e skajshme në popull ka shkaktuar pasoj fatale psikologjike tek kultura dhe përditshmëria jonë jetësore,ku sot jemi më egoist,më pak të lumtur ,shumë pasivitet,pesimist dhe aspakt me vullnet ,është shëndrruar ambineti jonë jetësor në një monotoni të frikshme dhe të papërballueshme ,pa strategji konkrete politike dhe shoqërore për të mirën e përgjitshme ku politikanët janë shëndrruar në oligark (vrap mbas një luks të madh) dhe popullit si viktim e një fatalitet total dhe falimintues shtetëror,me plotë bindje them jemi pjesë e gërshetimit të DEKADËS TË TERRIT.

18052822_10213183985338061_1248430653_n

MESJETAR dhe TË DINASTIS SË LUIGJIT TË XVI, ku 97% të pasuris jetësore e ka elita politke 2% puthadorët e kategoris së parë dhe 1% popullit kjo ishte edhe struktura e dy fenomente politike që i ceka më lart,ky kaos politikë,urbanistik,kulturor,ekonomik ka manifestuar shumë pasoja me shumë vrasje,aksidente,vetëvrasje,krim,vjedhje dhe migrim .Duhet të rilindemi ,të ringrihemi, dhe të rindërtojmë të ardhmen tonë drejt presketivës me politika racionale ku ka moral politikë ,modesti politike dhe racionalitet politike të ngjallemi sepse vetëm keshtu “vdes” e keqja dhe keqbërësit .Terri merr fund kur largohen ata që na kanë zënë dritën dhe e kan kthyer nga vetja tyre !

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top