Regjisori Jani Bojaxhi ka lajmëruar në facebookun e tij se po tentohet nga Qeveria që të bllokohet festivali filmit “KineNiva”.

Siç ka shkruar regjisori i filmit skandaloz ku fyente UÇK-në “Tallja e Krishtit”, me urdhër direkt të kryeministrit Zaev dhe ministrisë së Kulturës tenton të ndalohet festivali filmit “KineNiva”.

Postili i plotë i Bojaxhiut: