3 SET - Droga: detenzione 31 involucri eroina e pistola, arrestato da Ps.

Policia italiane ka zbuluar 270 kg heroinë në Portin e Gjenovës, sasia më e madhe e kapur në 20 vitet e fundit. Në operacion janë përfshirë edhe policia e Zvicrës, Francës, Belgjikës dhe Holandës. Për sasinë e drogës janë arrestuar dy persona në Holandë. Mësohet se heroina vinte nga Irani dhe ishte fshehur në një kontenjer në port.

Loading...