Maqedoni

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet BPRM-së dhe Byrosë për zhvillim të arsimit

arsim-i-dyfishte-780x439

Banka Popullore e Maqedonisë (BPRM) ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me Byronë për zhvillim të arsimit, që parasheh arsimim më të lartë përmes përgatitjes së politikave dhe zbatimit të hulumtimeve dhe analizave, si edhe shkëmbimit të ekspertizave.

Sipas njoftimit të BPM-së, të dy institucionet do të kryejnë komsultime për çështje strategjike në nivel kombëtarë dhe ndërkombëtarë, do të përgatitin materiale për shkolla fillore dhe të mesme në sferën e arsimit financiar, si edhe do të organizojnë trajnime dhe aktivitete tjera edukative me të cilat do të përfshihen arsimtarët dhe nxënësit.

To Top