Koalicioni i partive opozitare i udhëhequr nga LSDM, sipas mënyrës së ardhjes në pushtet, mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për Maqedoninë dhe qytetarët e saj, por nuk mund të ketë asnjë dyshim se struktura udhëheqëse e pushtetit të mëparshëm është e paguar mirë që ta çojë Maqedoninë aty ku e çoi Serbinë diktatura millosheviqiane, në vetëshkatërrim dhe izolim ndërkombëtar!- shkruan kështu në profilin e tij të facebook-ut Abdullah Mehmeti.

Loading...