Kina është një vend sa aq familjar ashtu edhe i mistershëm për botën e Perëndimit. Kultura e këtij vendi, ushqimi, mënyra si njerëzit vishen apo dhe ideologjia e tyre, njihet në tërë botën.

Megjithatë ka ende një pjesë të pazbuluar të këtij vendi që fshihet brenda kufijve. Nëpërmjet fotove të mëposhtme të siguruara nga Daily Mail, zbulohen diversitetet e këtij vendi.

Vendi është i mbushur me gradaçela, ujëvara fantastike, ura prej xhami, parqe të mbrojtura nga UNESCO, e pyje si të Amazonës.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri

Loading...