Familjet në mbarë botën u zgjuan me dhurata Krishtlindjesh të hënën, duke festuar me të dashurit e tyre. Futbollistët në mbarë botën, duke përfshirë Lionel Messin, Cristiano Ronaldon dhe disa prej emrave më të mëdhenj të botës, ishin ndër ata që gëzonin kohën e veçantë me familjet dhe miqtë e tyre. Shumë prej tyre dërguan mesazhe për tifozët në rrjetet sociale, duke ndarë fotografitë e partnerëve dhe fëmijëve të tyre, duke treguar dhuratat dhe duke u dhënë dëshira të ngrohta tifozëve.

ronaldo
messi
 

 

Loading...